+358 44 566 1999

  toimisto@jgs.fi

Ryhtyisinkö Golfkummiksi?

Ryhtyisinkö Golfkummiksi?

Vieläkö muistat, kuka sinut aikanaan houkutteli toden teolla golfharrastuksen pariin? Entä millaiselta tuntui lähteä ensimmäistä kertaa green card taskussa kierrokselle? Olen aika varma, että jokaista meistä jännitti tuo ensimmäinen kierros ja pelikerta toden teolla?

Oma golfkummini oli jo edesmennyt Järviseudun Golfin pitkäaikainen jäsen Aarre Hakala. Hänen valvomanaan suoritin paitsi oman green card -kokeeni syksyllä 1995, myös kiersin ensimmäiset kierrokseni Lappajärven vanhalla par 66-kentällä. Itse asiassa kesällä 1996, kun toden teolla pääsin harrastuksen imuun, iso osa pelikerroista tapahtui juuri Aarren kanssa. Toki yhteinen automatka Kauhavalta golfkentälle oli se lähtökohta, mutta muutenkin lajin perusteet ja muut taustat hallitsevasta pelikaverista oli alkumetreillä valtava hyöty. Kentälle menoa ei tarvinnut koskaan jännittää! Meistä tuli lopulta elinikäiset ystävät myös muuten kuin lajin parissa.

Järviseudun Golfissa on viimeaikaisen golfbuumin myötä iso määrä juuri green cardin suorittaneita pelaajia – niin nuoria kuin vähän vanhempiakin lajin harrastajia! Haluaisitko sinä omalta osaltasi toimia kummina, ja saatella heitä lajin pariin? Yhdestäkin pelikerrasta olisi lajia aloittavalle valtava hyöty!

Mikäli kiinnostuit, laita sähköpostia minulle tai Ladykapteeni Sirpalle yhteystietoineen, niin kokoamme Järviseudun Golfklubille listan kummeista, joihin golfharrastustaan vasta aloittelevat voivat olla kesällä 2021 yhteydessä sopiakseen yhteisen kierroksen tai puolikkaan. Voihan olla, että teiltä löytyy puolin ja toisin jopa yhteisiä tuttuja?

Keväisin golfterveisin

Veli-Matti Uusipaikka      Sirpa Viljanmaa

kapteeni@jgs.fi                 ladykapteeni@jgs.fi