+358 44 566 1999

  toimisto@jgs.fi

Missäs ne mun pallot olikaan..?!

Missäs ne mun pallot olikaan..?!

 

Alkaa olla se aika golfarin kevättä, että tulee ahkerasti seurattua sääennusteita..ja kun katseen suuntaa ikkunasta ulos, niin luntahan siellä tupruttaa. Vielä odotellaan kinosten sulamista väyliltä, mutta range näyttää jo oikein vähälumiselta!

Kauden alkua odotellessa voi vielä kerran käydä sen bägin läpi ja varmistaa muutenkin, että varusteet on kunnossa; Löytyy tiitikkuja ja palloja, mailapyyhe on pesty, kengissä on vielä pohjat kiinni ja viimekesän shortsit mahtuu jalkaan. Tarvittavia varustehankintoja voi tehdä sitten Vilin proshopissa klubilla ja tilailla vaikka paikanpäälle jo ennakkoon.

JGS:n kalenterissa alkaa olla kivasti säpinää keväälle ja kesälle! Toukokuun alussa on jo pari starttikurssia, kuun puolessa välissä golfin teemaviikko ja loppukuusta päästään kisailemaan! Kisoja on kovasti pitkin kesää ja suurimpaan osaan pääsee myös jo ilmoittautumaan, käykäähän muutkin, oma nimi jo monelta osallistujalistalta löytyy.

JGS:n naisten omasta toiminnasta kiinnostuneita on ilmoittautunut pari, ihan yleisöryntäyksestä ei siis vielä puhuta ja innokkaimmat mahtuu edelleen mukaan Joukkoon ehtii ja pääsee kovasti pitkin kautta, eikä etukäteenkään ilmoittautuminen sido mihinkään, helpottaa vain, kun tietää suunnitteleeko kolmelle vai kymmenelle. Olen pyöritellyt ajatuksia mm. sääntökertauksesta ja lähipeliopetuksesta, liikkeelle lähdetään kuitenkin varmaan yhteisillä peli-illoilla. Jos herää toiveita/ajatuksia, liittyen tähän tai johonkin muuhun, niitä saa laittaa sähköpostilla tulemaan!

Pysykäähän terveinä ja yritetään malttaa vielä hetki odotella, kyllä se golfkesä 2021 sieltä tulee!

 

Ladykapteeni Sirpa

ladykapteeni@jgs.fi