+358 44 566 1999

  toimisto@jgs.fi

Ladygolfia Lappajärvellä kesällä 2021!

Ladygolfia Lappajärvellä kesällä 2021!

JGS:n Ladygolf-toimintaa herätellään henkiin pienen tauon jälkeen. Ihan kaikki naiset ikään, pelivuosiin, taitoon tai tasoitukseen katsomatta ovat tervetulleita mukaan!

Naisten peli-iltoja on joka toinen tiistai klo 17.30, alkaen 22.5. Näihin iltoihin saa halutessaan tuoda myös kaverin mukaan tutustumaan golfiin. Päätarkoituksena on rento yhdessäolo, pelailu ja toisiimme tutustuminen, mutta mukaan on tarkoitus ujuttaa myös pientä sääntökertausta ja lyöntiharjoituksia. Toiveita toiminnasta saa myös esittää!

Tässä alustavaa ohjelmaa tulevalle kesälle, muutokset mahdollisia:

25.5. Avataan Ladygolfaajien kausi nostamalla malja klubilla klo 17.15, jonka jälkeen lähdetään pelailemaan yhdeksän väylää.

8.6. Kierretään ysi ja kerrataan samalla sääntöjä todellisten pelitilanteiden mukaan. Jokaisessa peliporukassa mukana sääntönikkari.

22.6. Pelataan yhdeksän väylää.

6.7. Chipit ja puttaaminen lähipelialueella, tämän jälkeen voi lähteä vielä pelailemaan porukalla, jos on halukkaita.

20.7. Pelataan yhdeksän väylää.

3.8. Pitkät lyönnit rangella, tämän jälkeen pelaamaan, jos halukkaita.

17.8. Pelataan yhdeksän väylää.

31.8. Pelataan yhdeksän väylää ja nostetaan malja onnistuneelle kesälle!

Lisäohjelmaa:

8.7. klo 11 on mahdollista lähteä Vaasan Golfladyjen kanssa pelaamaan pistebogey-kisaa, ilmoittautumiset: ladykapteeni@jgs.fi

25.7. pelataan jo perinteeksi muodostunut naisten kisa, Nykälän Helmi

Kesän aikana järjestetään myös muutamia ihan kaikille avoimia höntsäkisoja. Nämä pelataan yhdeksän väyläisinä hyvän mielen iltakisoina, tosissaan ei saa lähteä, tarkoitus on pitää hauskaa!
Aloitetaan 1.6. Kolmen kimpalla, kisassa saa käyttää ainoastaan kolmea mailaa, joista yksi on putteri. 29.6. pelataan Räsypokkaa, jossa pelikaverilta saa viedä mailan, voitettuaan reiän ja 13.7. vielä Narunvetoa, jossa pelaaja saa tasoituksensa verran narua, jota saa käyttää kierroksen aikana pallon siirtoon.

Terveisin: Ladykapteeni Sirpa