+358 44 566 1999

  toimisto@jgs.fi

Kevään ensimmäinen tiedote

Kevään ensimmäinen tiedote

Päivitetty 15.4.2020

Hyvät Järviseudun Golfin jäsenet ja Lappajärven Loma-Golfin osakkaat.

Alla on listattuna joitakin ajankohtaisia asioita alkavaan kauteen liittyen.

Vaikka Korona jyllää ja lunta tuiskuttaa edelleen, uskomme silti, että tänäkin kesänä meillä pelataan vielä golfia.

Kevät tulee olemaan hyvin haastava, mutta nykyisillä rajoituksilla päästään pelaamaan, kun sää sen sallii, kunhan noudatamme viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Range

Range tullaan avaamaan heti, kun kelit sen sallivat. Ilmoitamme tästä erikseen. Toiveikas haave oli viikonloppu 18.-19.4. mutta kelit eivät näytä suosivan tätä haavetta.

Lyöntipaikoista otetaan käyttöön vain joka-toinen eli lyöntipaikkoja tulee olemaan käytössä korkeintaan seitsemän kappaletta.

Pallo-automaattiin on tulossa maksupääte, jossa pallot voi maksaa pankki-/luottokortilla lähimaksulla.  Siihen saakka kenttähenkilökunta toimittaa lyöntipaikan viereen riittävän määrän palloja jokainen maksaa käyttämänsä pallot omantunnon mukaan klubille.

Toivomme, että rangea käyttäessänne huomioitte kanssaihmisenne, pidätte riittävät etäisyydet, luovutatte lyöntipaikan seuraavan käyttöön kohtuullisen ajan puitteissa ja vältätte rangen alueella parveilua. Range on näkyvällä paikalla ja vääränlaisia kuvia voidaan väärinkäyttää sosiaalisessa mediassa perusteena golfin rajoittamiseen.

Klubi ja kenttätoimisto

Kenttätoimisto tullaan avaamaan 24.4.2020. Toimisto tulee olemaan auki aluksi päivittäin klo 12:00-18:00. Tällä hetkellä toimistolla ollaan vielä satunnaisesti ja parhaiten akuutit asiat saa hoidettua sähköpostitse: toimisto@jgs.fi. Kiireellisissä tapauksissa voit soittaa myös Keijolle 044 2844091. Tarkemmat ohjeet kenttätoimistossa asioimiseen annamme myöhemmin.

Ravintola tulee tarjoamaan kentän avautuessa mahdollisuuden kahvin, virvokkeiden ja välipalan noutoon nykyisen lainsäädännön puitteissa. Uusi ravintoloitsija tulee tiedottamaan tarjonnasta kevään kuluessa.

Osakkeet ja Vastikkeet

Perusvastikkeen hinta on tänä vuonna sama kuin edellisenä vuonna eli 140 € + 10% alv = 154 €/osake. Perusvastikkeiden laskut on lähetetty. Jos et ole vielä saanut laskua, ota yhteyttä Mikkoon tai Keijoon! Perusvastike tulee maksaa jokaisesta osakkeesta huolimatta siitä, pelataanko kyseisellä osakkeella vai ei.

Käyttövastikkeet tullaan laskuttamaan myöhemmin. Käyttövastikkeen hinta on tänä vuonna 240€ +10% alv =  264 € / pelioikeus. Eli tänä vuonna koko kauden pelaaminen maksaa yhteensä 418 €. Käyttövastike tulee maksaa jokaisesta osakkeesta, jolla on tarkoitus pelata kauden aikana.

Osakkeen omistajien Pohjanmaa-kortti tulee tällä kaudella olemaan Cardu-sovelluksessa. Suosittelemme lataamaan Cardu-sovelluksen puhelimeen jo valmiiksi. Toukokuun aikana aktivoimme ensimmäiset kortit niille osakkaille, joiden vastikkeet on maksettuna. Aktivointeja tehdään alkukesästä suhteellisen usein kootusti ja myöhemmin aktivointi voidaan tehdä osakaskohtaisestikin. Varmistathan, että jäsentiedoissamme on sama puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite, jolla haluat Pohjanmaa-kortin aktivoida. Lisätietoa ja latauslinkki löytyvät Cardun sivuilta TÄÄLTÄ.

Osakkeenomistajan peliliput

Jokainen osakas, joka omistaa kolme osaketta on oikeutettu saamaan 30 pelilippua, kun kaikkien kolmen osakkeen kaikki vastikkeet on maksettuna. Peliliput luodaan Caddiemasterin toimistossa, kun tieto maksuista on välittynyt järjestelmään. Osakkaita tiedotetaan erikseen, kun peliliput ovat noudettavissa kenttätoimistolta.

Kenttätalkoot

Kevään edetessä perinteiset kenttätalkoot tullaan järjestämään säiden sen salliessa. Tämänhetkisten sääennusteiden perusteella 24.-26.4. viikonloppu näyttää ensimmäiseltä mahdolliselta. Jo edeltävällä viikolla voi olla käyttöä kahden hengen partioille iltapuhteena suoritettaviin tehtäviin (harsotus). Ota yhteyttä Keijoon, jos sinulla on mahdollisuus osallistua talkootöihin jo viikolla.

Talkoot eivät tule olemaan perinteinen tapahtuma ja talkookahvit juodaan sitten joskus syksymmällä. Työskentely tehdään korkeintaan pareina tai perhekunnittain ja mahdollisuuksien mukaan omilla välineillä. Tarkemmat ohjeet tullaan antamaan, kun asia on ajankohtainen.

Tiedottaminen

Tärkeimpiä tiedotuskanavia jäsenistölle ja osakkaille on jatkossakin nämä meidän kotisivumme ja tänne linkitetty sosiaalinen media.  Jäsenille pystymme lähettämään tiedotteita suoraan myös eBirdien kautta ja kannustamme jäsenistöä jatkossa seuraamaan eBirdietä mahdollisten tiedotteiden varalta. Osakkaille pystymme tiedottamaan suoraan Cardu-sovelluksella ja pyrimme kauden kuluessa ohjaamaan osakkaille suunnatun viestinnän Cardu-sovellukseen.

Seuraamme koko ajan tilanteen kehittymistä ja pyrimme tiedottamaan jäseniämme ja osakkaita tilanteen kehittymisestä.

Virusvapaata kevättä!

T: Mikko & Keijo