+358 44 566 1999

  toimisto@jgs.fi

Kesätöihin golfin pariin

Kesätöihin golfin pariin

Lappajärven Loma-Golf Oy hakee työntekijöitä kentänhoidon ja asiakaspalvelun tehtäviin.

Lappajärven Loma-Golf Oy yhdessä Järviseudun Golfseuran kanssa hoitaa Lappajärvellä Nykälässä ja Kaskenmäellä sijaitsevan golfkentän toimintaa.

Kaudella 2021 tarvitsemme jälleen aktiivista, reipasta ja luotettavaa henkilöstöä kenttämestarin tueksi kentän hoitoon liittyviin tehtäviin sekä asiakaspalvelun tehtäviin kenttätoimistossa ja asiakkaiden kuljetuksessa.

Kentänhoidon tehtäviin haemme pääasiassa reipasotteisia nuoria, joilla on halu työskennellä ulkona kentällä eri koneiden parissa.  Työtehtävien kirjo on melko laaja ja välttämättä työtä aloittaessa ei tarvita muuta kuin hyvä motivaatio ja halu oppia uutta. Kokemus eri koneiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi ja myös kokeneemmalle maatalouden tai puutarhan töihin ja koneisiin tottuneelle moniosaajalle löytyy haastavia tehtäviä.

Asiakaspalvelun tehtävissä henkilöstötarve on vielä monipuolisempi. Tarvitsemme mielellään pätevää caddiemasteria kenttätoimiston pyörittämiseen. Tämä tehtävä voidaan täyttää jo aikaisemmin kevättalvella ja kykenevällä henkilöllä on mahdollisuudet neuvotella pitkäaikaisemmasta sopimuksesta. Lisäksi kenttätoimistossa on töitä myös aloittelevalle caddiemasterille, jolle työt opetetaan alusta pitäen. Tärkeintä on halukkuus hyvään asiakaspalveluun ja kyky työskennellä tietokoneella erilaisten ohjelmien parissa.

Lisäksi haemme Albatlossille toista kuljettajaa. Tässä tehtävässä edellytetään 18 vuoden ikää, organisointikykyä, rautaista hermojen hallintaa ja kykyä tulla toimeen hyvin monimuotoisen asiakaskunnan kanssa.

Pelaajien kuljetuksessa ja uuden harjoitusalueen hoidossa tarvitaan lisäksi reippaita nuoria kaluston hoidon ja kuljetuksen tehtäviin. Näissä tehtävissä tärkeintä on hyvät asiakaspalvelutaidot, pitkäjänteisyys ja kyky omaksua uusia asioita.

Kaikki työtehtävät ovat määräaikaisia. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana, mutta viimeistään kesäkuun alussa ja töitä riittää aina syksyyn saakka. Jokaisesta työsopimuksesta sovitaan erikseen.

Kaikissa työtehtävissä noudatetaan golf-alan työehtosopimusta ja neuvotteluosapuolina toimivat Palvelualojen työnantajat PALTA ry sekä Palvelualojen ammattiliitto PAM ry.

Jos olet kiinnostunut työskentelystä golfin parissa, lähetä hakemus osoitteella keijo.keskinen@jgs.fi viimeistään 28.2.2021.

Työhakemuksessa tulee olla vähintään:

  • Tehtävä/-vät mistä olet kiinnostunut
  • Aika, milloin voit aloittaa työt ja mihin saakka syksyllä voit työskennellä
  • Mahdollisen suosittelijan yhteystiedot, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta
  • Hakemuksen liitteenä tulee olla myös CV, jossa ilmenee hakijan tärkeimmät tiedot

Kaikki määräaikaan mennessä hakemuksen lähettäneet tullaan kutsumaan haastatteluun. Haastattelut aloitetaan heti, kun sopivia hakijoita ilmaantunut. Eli nopeat syövät hitaat.

Lisätietoja:

Keijo keskinen

keijo.keskinen@jgs.fi

044 2844091