+358 44 566 1999

  toimisto@jgs.fi

Kenttämestarin kevätterveiset

Kenttämestarin kevätterveiset

Kevät on alkanut hitaasti ja sankka lumisade, yöpakkaset sekä märkyys ovat hidastaneet kevättöitä. Lisäksi paksu lumipeite talven aikana lisäsi harmillisen paljon lumihomeen määrää viheriöillä, mutta kentällä tehdään lujasti töitä, jotta pelaamaan päästäisiin mahdollisimman pian!

Par3 -työmaa edistyy vauhdilla. Salaojat on asennettu ja uudet viheriöt ovat jo saaneet muotonsa. Työmaa on talven jäljiltä vielä todella märkä ja esimerkiksi väylien kanssa odotellaan hieman kuivempia olosuhteita. Myös muita projekteja viedään eteenpäin: 10-viheriön uusi silta saatiin jo paikoilleen ja klubille tulevan golfautojen katoksen pohja on tehty. Tulevalla viikolla jatketaan töitä uudella harjoitusalueella ja lossirannassa.

Talkooväkeä tarvitaan viheriöiden harsotukseen mahdollisesti jo tulevan viikonlopun aikana tai viimeistään ensi viikon alussa. Tarkoituksena on suojata viheriöt harsolla uudelleen heti, kun tarvittavat toimenpiteet kasvun edistämiseksi on tehty. Lisäksi kentällä riittää runsaasti haravoitavaa ja siistittävää.  Ilmoittelemme tästä tarkemmin, kun aikataulut alkavat hahmottumaan.