+358 44 566 1999

  toimisto@jgs.fi

Kausi on alkanut!

Kausi on alkanut!

JGS:n koko kenttä on saatu auki ja pelattavaan kuntoon.

Talven jäljiltä näkyy vielä jonkin verran arpia ja syksyn ja kevään aikana aloitettujen projektien työt ovat osin vielä vaiheessa. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä.

Viheriöillä näkyy edelleen lumihomeen laikkuja, mutta suotuisa sää parantaa tilannetta päivittäin. Väylillä 2, 11 ja 13 on edelleen käytössä talviviheriöt. Väyllällä 2 on käytössä väliaikainen punainen tiiboksi.

Albatlossi on aloittanut liikennöinnin ja liikennöintiaikoja laajennetaan kesä edetessä. Aikataulut kannattaa tarkistaa aina kotisivuilta.

Vanhasta tavasta poiketen varattu aika tarkoittaa lähtöä ensimmäiseltä tiiltä! 

Klubilta ensimmäiselle tiille siirtymiseen tarvitset aikaa vähintään 10 minuuttia. Caddiemasterille kannattaa ilmoittautua viimeistään 15 minuuttia ennen varattua lähtöaikaa.

Voit myös vahvistaa lähtösi GolfBox-mobiilisovelluksella.

Lähtöaikojen varauksessa suosittelemme käyttämään GolfBox-sovellusta. Jos teillä on kausipelioikeus, onnistuu varaaminen ja VAHVISTAMINEN suoraan sovelluksella. Sovelluksen käyttö

Lossilta ykköstiin alikululle siirrytään golfautolla. Kiireisenä aikana paikalla on kuljettaja. Muina aikoina pelaajat voivat itse siirtyä autolla alikulun luona olevalle parkkipaikalle. Kärryt voi jättää lossin jälkeen mökin seinustalle, koska alikulusta löytyy lisää kärryjä.

Alikulun jälkeen sijaitseva harjoitusalue ei ole vielä käytössä, mutta saataneen käyttöön kesäkuun aikana. Silloin on helppo suorittaa lämmittely ennen kierrosta lähipelialueen viheriöllä ja lyöntipaikoilla.

Osakkeiden pelioikeudet kannattaa vielä tarkistaa caddiemasterin toimistossa ja varmistaa, että kaikki sovellukset eBirdie, BolfBox ja osakkailla myös Cardu Pohjanmaakorttia varten on päivitettynä ja toimii ilman ongelmia.

Jos sinulla on vielä tämän kauden pelioikeus hakusessa, kannattaa käydä katsomassa Golfpisteen Pörssistä, josko vuokrapelioikeuksia olisi vielä tarjolla. Muutama osake näyttää ainakin vielä olevan myynnissä.

Kauden virallinen avaus tapahtuu perinteisesti Lappajärvi Open-kisan yhteydessä 22.5.2021 klo 09:45 lipun nostolla. Samalla alkaa kesän kilpailukausi. Viikkokisat ovatkin jo täydessä vauhdissa. Tervetuloa mukaan!

Oikein Hyvää Alkanutta Kesää!