+358 44 566 1999

  toimisto@jgs.fi

Kapteenin palstalta maaliskuussa 2021

Kapteenin palstalta maaliskuussa 2021

 

Hyvää maaliskuuta Kapteenin palstalta!

Tuollaisia viime kesänä 10-griiniltä ottamiani maisemia ja tunnelmia me kaikki golfkärpäsen puremat odotamme jo innolla tässä vaiheessa kevättä.  Kurkkailemme päivittäin sälekaihtimien välistä elämää ulkona ja odottelemme lumivallien pienenemistä. Samalla alkavat arvailut siitä, mikä kenttä tänä vuonna avaa ensimmäisenä – yleensä se kisa käydään ymmärrettävästi noiden etelän kenttien kesken. Mutta kyllä se kesä koittaa myös meille Järviseudun Golfissa!

Nyt on mainio hetki meille lajia jo harrastaville varmistaa välineiden tilanne ja kunto kesää kohden marssittaessa. Ja jos ei muuta, puhdistaa ainakin mailat ja kengät sekä poistaa ne viime syksyn jäljiltä bägiin unohtuneet hedelmät ja suklaat. Ja jos päivitettävää välineissä on, valittavana on useita somen golfvälineiden kierrätyssivustoja ja verkkokauppoja. Myös JGS:n omalle ProShopin pitäjälle Vilille kannattaa laittaa viestiä ennen toukokuuta. Häneltä saat varmasti asiantuntevat vinkit ja neuvot!

Jos olet vasta aloittelemassa lajia, klubilta saat halutessasi lainavälineet, joilla pääset ainakin kokeilemaan lajia vaikka heti rangen avauduttua. Eikä sen ensimmäisen mailasetin tarvitse sisältää kaikkea mahdollista. Pienelläkin budjetilla ja suppeammalla mailasetillä pääsee hyvin matkaan ja lajin pariin. Laita viestiä allekirjoittaneelle, jos tarvitset tässä asiassa vinkkejä! Toukokuun puolessa välissä on tiedossa uusille, lajista kiinnostuneille paljon mielenkiintoista tarjottavaa useiden päivien ajan, joten pysy kuulolla ja seuraa sivujamme niin pääset mukaan heti kauden alettua.

Mikäli säät ja koronatilanne valtakunnassa sen mahdollistavat, avauskisa Lappajärvi Open pelataan lauantaina 22.5.2021. Ilmoittautuminen siihen ja isoon osaan kauden kilpailuista on jo avattuna sivuillamme www.jgs.fi  kohdassa kilpailukalenteri . Tervetuloa mukaan!

Järviseudun Golf ja aina elokuisin järjestettävä Kivitippu ProAm -kisa saivat Golfliitolta tunnustusta juuri menneenä viikonloppuna ”Vuoden golftapahtuma 2020 -palkinnolla”. Onnittelut vielä kertaalleen!  Tapahtuma on monen seuran jäsenen ja vapaaehtoisen puristus ja aikaansaannos. Tällainen tunnustus auttaa taas jaksamaan eteenpäin. Mutta se tärkein palaute on tullut jo usean vuoden ajan niiltä suomalaisilta golfammattilaisilta jotka kisassa ovat mukana. Heidän mielestään Kivitippu ProAm´in  -ilmapiiri ja fiilis on poikkeuksellisen lämmin ja ystävällinen – ja se saa heidät palaamaan vuosi toisensa jälkeen elokuussa juuri Lappajärvelle!

 

Järviseudun Golfissa 15.3.2021

Veli-Matti Uusipaikka

kapteeni@jgs.fi