+358 44 566 1999

  toimisto@jgs.fi

Kapteeni

 

 

Hei!

Olen Veli-Matti Uusipaikka, ja aloittanut uudessa tehtävässäni Järviseudun Golfin kapteenina tämän vuoden alussa. Toivon että voin omalta osaltani edistää sitä, että Järviseudun Golfista tulee sekä uusille että jo olemassa oleville jäsenille yhteisö, jossa on mukava harrastaa tätä hienoa lajia ja paikka viettää vapaa-aikaa miellyttävässä seurassa ja upeassa ympäristössä. Kenttä on yksi Suomen kauneimmista, siitähän ei ole epäilystäkään! Oman golfurani olen aloittanut vuonna 1995 ns. ”vanhan kentän” aikaan, ja viimeisinä vuosina olen ollut vetämässä kilpailutoimikuntaa. Koko tämän ajan olen ollut Järviseudun Golfin jäsenenä.

Vuosi 2020 oli kaikella tavalla poikkeava, mutta golfin osalta se on tarkoittanut kaikkialla Suomessa kasvavia kierrosmääriä ja paljon uusia lajin harrastajia. Niin myös meillä Lappajärvellä. Vuosi 2021 tulee varmasti olemaan edelleen sellainen, että golfin kaltaiset turvalliset ulkoilumuodot jatkavat suosiotaan. Mikäli golf kiinnostaa mutta on sinulle ennestään lajina outo, suosittelen seuraamaan sivujamme ja sosiaalista mediaa!

Meitä on Järviseudun Golfkentällä alkavana pelikautena samaan aikaan hyvin monenlaisia golfaajia: Osa vasta aloittelee lajin parissa, osa on harrastanut jo pitkään. Osa pelaa, harjoittelee ja kilpailee hyvin tavoitteellisesti ja osalle kesän golfkierrokset ovat vain miellyttävää liikuntaa ja sosiaalista kanssakäymistä sen enempää kierrostuloksista piittaamatta. Meille kaikille on sijamme ja paikkamme Lappajärven kentällä, kunhan vain muistamme ottaa toisemme huomioon! Tämä olkoon se motto ja tavoite, jota kohti on hyvä pyrkiä alkavalla kaudella.

Nähdään klubilla ja kentällä kauden mittaan!

Terveisin

Veli-Matti Uusipaikka

kapteeni@jgs.fi