+358 44 566 1999

  toimisto@jgs.fi

JGS LADYKAPTEENIN KEVÄTTERVEISET 2021

JGS LADYKAPTEENIN KEVÄTTERVEISET 2021

Hei golffarit!

Olen Sirpa Viljanmaa ja sain vuodenvaihteessa kunnian aloittaa Järviseudun Golfseuran ladykapteenina. Olen monelle varmasti vielä uusi tuttavuus, vaikka ahkerasti klubilla ja kentällä viime kesänä viihdyinkin ja ilokseni pääsin pelikierroksille monenlaisissa kokoonpanoissa. Minut löytää noista paikoista varmasti vielä useammin tulevana kesänä. Golfharrastuksen parissa minulla alkaa vasta kolmas vuosi ja olen lähtökuopissa heti, kun on lupa kirmata meidän kauniille kentälle.

Jos on pelaamisessa jatkuvasti uutta opittavaa, on sitä varmasti vielä enemmän tällä ladykapteenin tontilla, mutta otan tehtävän innoissani ja kiitollisena vastaan! Tärkeimpänä tavoitteenani pidän sitä, että etenkin uusien harrastajien olisi helppo ja mukava lähteä pelaamaan ja tulla mukaan toimintaan, niin kuin omalla kohdallani on ollut. Itse olen innokas myös kilpailemaan ja haluaisin rohkaista tähänkin mukaan uusia pelaajia, etenkin meitä naisia osallistujalistoille mahtuu enemmänkin! Helppo tapa on lähteä scrambleen jonkun kokeneemman pelaajan kanssa, näitä kisoja kalenterista löytyy kesällä useampia.

Kapteeniparinani aloittanut Veli-Matti jo terveisissään kertoikin, että tulossa on  tapahtumaa aloitteleville golfareille sekä lajin kokeilemisesta kiinnostuneille. Peli-iltoja toteutetaan yhdessä kesän mittaan ja katsotaan, jos saataisiin naisten omaakin toimintaa jossain mittakaavassa käyntiin. Kaikki ovat tervetulleita pelaamaan ja osallistumaan! Tasosta, taidoista ja tavoitteista riippumatta meille jokaiselle on tilaa, pidetään siitä yhdessä huolta!

Valon määrä lisääntyy päivittäin ja kesää kohti mennään. Kun klubi ja golfkentän portit sitten aukeaa, on kuin kotiin palaisi! Pääsee rakkaan harrastuksen pariin upeisiin Lappajärven maisemiin, tapaa taas vanhoja ja uusia tuttuja klubilla ja tietenkin aurinko paistaa aina!

Aurinkoista kevättä jokaiselle! Pysykää terveinä ja seuratkaa talviharrastusten lomassa mitä meillä on kesäksi suunnitteilla ja tulkaahan juttusille, kun kohdataan!

Terveisin ladykapteeninne Sirpa