Caddiemaster: +358 44 566 1999

Jäsenmaksulaskut ovat matkalla

22.1.2018 10:40

Vuoden 2018 jäsenmaksulaskut sekä jäsentiedote ovat postissa. Mikäli postia ei alkuviikosta kuulu, niin ottakaa Samiin yhteyttä.

Tämä on viimeinen kerta, kun lasku ja tiedote tulevat oletusarvoisesti paperisina.

Paperipostin lähettäminen kallistuu vuosi vuodelta, joten kustannuspaineita helpottaaksemme ja luontoakin säästääksemme tulemme siirtämään laskutuksen ja tiedotuksen verkkoon.
Tämän edellytyksenä on, että jokaisella jäsenellä on jäsenrekisterissämme oikea sähköpostiosoite. Pyydämme, että tarkistatte tämän osoitteessa www.golfbox.fi kohdasta Oma etusivu / Muokkaa profiilia (ohjekuva). Mikäli tarvitsette tässä apua tai haluatte laskun jatkossakin paperisena, niin ottakaa yhteyttä Samiin.

Tiedotteet löytyvät jatkossa täältä kotisivuilta ja tärkeimmistä tiedotteista tulee linkki sekä golfboxin kautta sähköpostiin että eBirdieen. Uudistamme kevään aikana kotisivujen ulkoasua niin, että ajankohtaiset asiat löytyisivät helpommin.

Kaikkien jäsenten kansallinen pelioikeus on nyt nollattu. Pelioikeudet astuvat verkossa voimaan muutaman päivän viiveellä siitä, kun jäsenmaksu on maksettu. Mikäli haluatte olla ehdottoman varma pelioikeuden voimassaolosta nyt talvella, niin ottakaa yhteyttä Samiin.

JGS Jäsentiedote 20180117 2018 01