Caddiemaster: +358 44 566 1999

Yleisinfo

RANGE ON KÄYTÖSSÄ

Range on käytössä. Lyöminen tulee tehdä ainoastaan matolta.

Maa on niin märkää, että emme pääse vielä hetkeen keräämään palloja, joten toistaiseksi pallot on kerättävä itse. Maksua ei tietenkään veloiteta.

Otathan huomioon muut rangen käyttäjät lyödessäsi/kerätessäsi palloja. Muista turvallisuus!

 

KENTTÄTOIMISTO ON AVANNUT OVENSA

Aukioloajat muuttuvat tiheään tähän aikaan, joten seuraa nettisivujamme. Kenttätoimisto on auki

la – su  21.4. – 22.4.  klo 10 – 16
ma – pe 23.4. – 27.4. klo 12 – 18

Tervetuloa!

 

KENTÄLLÄ ON VIELÄ RUNSAASTI LUNTA

Tällä hetkellä vaikuttaa, että greenit ja koko kenttä on talvehtinut hyvin. Kentällä on vielä runsaasti lunta ja se on erittäin märkä. Tulevien päivien ja viikkojen säät vaikuttavat tietenkin paljon aikatauluihin, mutta kentän aukeaminen näyttää siirtyvän toukokuun puolelle.
Seuraa tiedotteita sivuiltamme.

 

**************************************************************************************************************************

PELIAJAN VARAAMINEN

Varaa aika caddiemasterilta tai Golfboxin kautta.

Kentän varaustilateen löydät LÄHTÖAJAT – sivulta. Varauksen voit tehdä AJANVARAUS – sivun ohjeen mukaan.

HUOM! Muista AINA ILMOITTAUTUA caddiemasterille ennen kentälle menoa.

 

SAAPUMINEN

Järviseudun Golfin klubi sijaitsee Nykälänniemen kärjessä. Maksuttomat kärryt löytyvät pysäköintialueen reunasta, ennen klubirakennusta. Palautathan kärryt käytön jälkeen takaisin omalle paikalleen. Autolla ei pääse klubin oven eteen.

Ilmoittaudu caddiemasterille hyvissä ajoin ennen varattua tee-aikaa.

Lautan liikennöidessä tee-aika on lautan lähtöaika. Lautan liikennöintiajat vaihtelevat kauden aikana. Varmista lautan aikataulu peliaikaasi varatessasi. Caddiemaster voi tarvittaessa muuttaa ryhmien pelijärjestystä ja ohjata pelitilanteen niin vaatiessa ryhmät aloittamaan kierroksen 10-teeltä. Lauttamatkan jälkeen siirrytään golf-autolla 1-väylän luokse. Vilkkaana aikana golf-autoissa on kuljettajat. Muina aikoina pelaajat ajavat itse. Siirtymiseen käytettäviä golf-autoja ei saa käyttää julkisilla teillä, eikä niillä saa mennä kentälle, ellei autoa ole etukäteen vuokrattu kierrokselle. Vuokrattavat autot varataan caddiemasterilta ja lautan kuljettaja luovuttaa ne pelaajan käyttöön.

Range sijaitsee päätien varressa, joten varaa aikaa siirtymisiin. Palloautomaatti toimii poleteilla  joita saa ostaa caddiemasterilta. Puttausviheriö on klubilla. Tarkempi kartta löytyy HARJOITTELUALUEET -sivulta.

Kentällä on käytössä salama-palvelu, jolla seurataan ukkosrintamien etenemistä.

Pelaaminen ukkosella on ehdottomasti kielletty!

Ukkosen uhatessa antaa kentän henkilöstö varoituksen summerilla:
3 x lyhyt = pelaa reikä loppuun ja siirry suojaan
1 x pitkä = peli on keskeytettävä ja suojaan on siirryttävä välittömästi.

Nykälänniemellä suojaan voi siirtyä klubille tai hotellin tiloihin. Kaskenmäen puolella suojaan voi mennä kalustohallille väylän 5 viheriön vieressä tai alikulkuun väylän 9 viheriön vieressä. Tarkat sijainnit näet KENTTÄKARTASTA.

Keskeytyksen jälkeen pelaamista EI SAA jatkaa ennen kenttähenkilöstöltä saatua lupaa. Lupa voidaan antaa myös  summerilla: 2 x lyhyt = saa jatkaa.