Caddiemaster: +358 44 566 1999

Yleisinfo

Yöpakkaset ovat alkaneet ja USKOKAA nyt hyvät ihmiset, että kuuraiselle nurmelle ei mennä edes kävelemään saati sitten pelaamaan!

Jos nurmi on omalla pihalla kuurassa niin aivan varmasti se on sitä kentälläkin. Ja kentällä se voi katvepaikoissa olla sitä paljon myöhempäänkin. Pakkasyön jäljiltä se on sitä helposti puoleen päivään asti.

Miksi golfia ei pelata jäätyneellä tai kuuraisella nurmella? Yksiselitteinen vastaus: ”heinä kuolee”. Jäätyneellä tai kuuraisella kasvustolla liikkuminen katkoo heinää ja murskaa sen solukoita. Kävelyjäljistä heinä kuolee välittömästi tai viimeistään talven kovilla pakkasilla. Vaurioitunut heikkokuntoinen kasvusto on myös erittäin altis kasvitaudeille. Levä iskee heti keväällä ja kovistakin torjunta yrityksistä huolimatta saattaa aiheuttaa ongelmia koko pelikauden ajan. Suurin syy leväongelmiin johtuu heikkokuntoisella kasvustolla liikkumisesta.

Joka ainoa jäätyneenä murskaantunut heinänkorsi tarkoittaa ensi kaudella huonompikuntoista kenttää sekä ylimääräisiä kustannuksia.

Pidämme kuuraisella kentällä kulkemista ilkivaltana ja tulemme vaatimaan näistä vahingonkorvauksia.

HUOM!  Loppuvuoden ajan etuysille mennään pelaamaan ainoastaan 6-tiin kautta (huoltohallilta). Ykköstiiltä (alikulku) aloittaminen on kiellettyä. Takaysin aloitus ainoastaan 10-tiiltä.

 

 

PELIAJAN VARAAMINEN 

Varaa aika caddiemasterilta tai Golfboxin kautta.

Kentän varaustilateen löydät LÄHTÖAJAT – sivulta. Varauksen voit tehdä AJANVARAUS – sivun ohjeen mukaan.

HUOM! Muista AINA ILMOITTAUTUA caddiemasterille ennen kentälle menoa.

 

SAAPUMINEN

Järviseudun Golfin klubi sijaitsee Nykälänniemen kärjessä. Maksuttomat kärryt löytyvät pysäköintialueen reunasta, ennen klubirakennusta. Palautathan kärryt käytön jälkeen takaisin omalle paikalleen. Autolla ei pääse klubin oven eteen.

Ilmoittaudu caddiemasterille hyvissä ajoin ennen varattua tee-aikaa. Lautan liikennöidessä tee-aika on lautan lähtöaika.
Lautan liikennöintiajat vaihtelevat kauden aikana. Varmista lautan aikataulu peliaikaasi varatessasi.
Caddiemaster voi tarvittaessa muuttaa ryhmien pelijärjestystä ja ohjata pelitilanteen niin vaatiessa ryhmät aloittamaan kierroksen 10-teeltä.

Lauttamatkan jälkeen siirrytään golf-autolla 1-väylän luokse. Vilkkaana aikana golf-autoissa on kuljettajat. Muina aikoina pelaajat ajavat itse. Siirtymiseen käytettäviä golf-autoja ei saa käyttää julkisilla teillä, eikä niillä saa mennä kentälle, ellei autoa ole etukäteen vuokrattu kierrokselle. Vuokrattavat autot varataan caddiemasterilta ja lautan kuljettaja luovuttaa ne pelaajan käyttöön.

Range sijaitsee päätien varressa, joten varaa aikaa siirtymisiin. Palloautomaatti toimii poleteilla  joita saa ostaa caddiemasterilta. Puttausviheriö on klubilla. Tarkempi kartta löytyy HARJOITTELUALUEET -sivulta.

Kentällä on käytössä salama-palvelu, jolla seurataan ukkosrintamien etenemistä.
Pelaaminen ukkosella on ehdottomasti kielletty!

Ukkosen uhatessa antaa kentän henkilöstö varoituksen summerilla:
3 x lyhyt = pelaa reikä loppuun ja siirry suojaan
1 x pitkä = peli on keskeytettävä ja suojaan on siirryttävä välittömästi.

Nykälänniemellä suojaan voi siirtyä klubille tai hotellin tiloihin. Kaskenmäen puolella suojaan voi mennä kalustohallille väylän 5 viheriön vieressä tai alikulkuun väylän 9 viheriön vieressä. Tarkat sijainnit näet KENTTÄKARTASTA.

Keskeytyksen jälkeen pelaamista EI SAA jatkaa ennen kenttähenkilöstöltä saatua lupaa.
Lupa voidaan antaa myös  summerilla: 2 x lyhyt = saa jatkaa.